99 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencrème fraîchedruivenpitolieeieidooiereiwitgistgriekse yoghurthoningkarnemelkknoflookmaïsolieolieolijfoliepoedersuikerslagroomsuikervolle melkwaterzoutzure room
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / nagerecht uit Home made:

Yoghurtparfait met cranberrycrunch

Ingrediënten:
bloem, boter, bruine suiker, eidooier, gedroogde cranberry's, havermout, melk, slagroom, suiker, vanillestokje en yoghurt

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Snack of tussendoortje uit Hoe te eten:

Jamgebakjes

Ingrediënten:
aardbeienjam, bloem, boter, karnemelk en yoghurt

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Bijgerecht uit Made in Italy:

Naanbrood met saffraan en honing

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, ghee, koolzaadolie, melk, saffraan, vloeibare honing, yoghurt, zout en zuiverginszout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / nagerecht uit Zuur:

Ricottabeignets Met Matcha Yoghurtsaus

Ingrediënten:
arachideolie, citroenen, eieren, bloem, poedersuiker, matchapoeder, melk, pistachenoten, ricotta, sesamzaad, bakpoeder, vanillepeul en yoghurt

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:

Snelle biscuits

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, karnemelk, natriumbicarbonaat, yoghurt en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Kleverig chocoladebrood

Ingrediënten:
agen pruimen, armagnac, bakpoeder, bloem, cacaopoeder, cognac, donkere stroop, ei, fijne kristalsuiker, karnemelk, lichtbruine basterdsuiker, melasse, pure chocolade, yoghurt, zonnebloemolie, zout en zuiveringszout

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Iers sodabrood

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, karnemelk, natriumbicarbonaat, neutrale olie, volkorenmeel, yoghurt en zout

Keuken:
Iers
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:

Spruitenclafoutis

Ingrediënten:
ei, fenegriekzaad, hazelnoot, jonge kaas, meel, peper, roomboter, spruit, volle melk, yoghurt en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch
Een recept uit Laurence du Tilly - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

Yoghurtpannenkoekjes

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, melk, vruchtenyoghurt, witte basterdsuiker, yoghurt en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Zoete crèpes met zuivel

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, melk, suiker, yoghurt, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Haal meer recepten op...