Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, groente, knoflook, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, prei, specerijen, tijm, tomaat, ui, vet, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Bijgerecht uit Koude keuken:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Lunch uit Het voedselzandloperkookboek:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Gemüse! :
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: