Recept uit Mediterrane Odyssee:
Oesters met een dressing van pernod, sjalot, dragon en olijflolie
- Ingrediënten:
- citroensap, dijonmosterd, donkere sojasaus, dragon, extra vierge olijfolie, oesters, pernod, peterselie en sjalot
- Keuken:
- Frans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, ei, eidooier, kalfsbiefstuk, kalfsfond, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, kruiden, mosterd, munt, olijfolie, peper, runderbouillon, suiker, tijm, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Nopi:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Down to earth:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Basisrecept uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken: