Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Baccalà al prezzemolo - Stokvis met peterselie
- Ingrediënten:
- aardappelen, olijfolie, peterselie, stokvis, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Toscaans / Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, boter, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Het groot fondue boek:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Bijgerecht uit Lekker vegetarisch:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Bijgerecht / basisrecept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst: