Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Omelet met tonijn (1825)
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, citroensap, ei, karperhom, peterselie, sjalot, tonijn, water en zout
- Soort:
- ei/omelet/frittata / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, azijn, basilicum, bloem, bonen, boter, citroensap, fruit, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, peper, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept uit Eten met z'n allen:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / bijgerecht uit NAJAT:
Diner / voorgerecht uit NAJAT:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit NAJAT:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Recept van Food en So Much More:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: