Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Kalfsvlees in plakjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsfilet, kalfsschnitzel, peper, slagroom, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouquet garni, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, kalfsgehakt, knoflook, kruidnagel, laurier, mosterd, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, room, sjalot, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Recept uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit De banketbakker:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept van My Happy Kitchen:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte: