Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Sardientjes met tomatensaus
- Ingrediënten:
- basilicum, bliktomaten, bloem, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sardines, tomatenpuree en witte wijn
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, fond, gekookte ham, hamvet, kalfsbotten, kalfsgehakt, knoflook, lardons, laurier, melk, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rijst, runderbouillon, tijm, tomaat, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Spaans koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Toscane:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: