Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Calamari met boter, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- boter, calamari, citroen, citroensap, knoflook en peterselie
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroenrasp, citroenschil, droge witte wijn, ei, gehakt, koriander, laurier, munt, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, pasta, peper, pesto, tijm, ui, vruchtensap, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Nopi:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: