Recept uit De kunst van het koken:
Geblancheerde spruiten met boter of room
- Ingrediënten:
- boter, slagroom, spruiten, tuinkruiden, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, witte peper, wortel, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Noma:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / snack of tussendoortje uit Toscane:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek: