213 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbladpeterseliebleekselderijbloembouilloncitroencitroensapdroge witte wijneiknoflooklauriermuntolijfolieparmezaanse kaaspeperpreirisottorijstsjalottijmtomaatuiwitte wijnwortelzeezoutzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:

Soep van erwtjes en peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, erwtjes, groentebouillon, koolzaadolie, munt, olijfolie, tijm, ui, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Risotto met geblakerde prei

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroenschil, groentebouillon, noilly prat, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, risottorijst en sjalot

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - I love groente

Recept uit I love groente:

Risotto ai funghi

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, funghi porcini, paddestoel, groentebouillon, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, roomboter en sjalot

Soort:
groente
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food

Recept uit Solo Food:

Risotto ai funghi

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cantharellen, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, porcini en risottorijst

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Bijgerecht uit Twaalf:

Gevulde artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, boter, groentebouillon, knoflook, olijfolie en peterselie

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:

Gnocchi met paddenstoelen en salie

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, bospaddestoel, gnocchi, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, rode spaanse peper, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Selderij uit de oven

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dille, groentebouillon, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Bijgerecht uit Kook met Jamie:

Wortels van de kantinedames

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, groentebouillon, knoflook, sinaasappel, witte wijn, wortels, zeezout en zwarte peper

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soep van geglaceerde wortel

Ingrediënten:
boter, druivenpitolie, esdoornsiroop, groentebouillon, honing, kervel, maïsolie, peterselie, suiker, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Soep van geglaceerde wortel met mosterd

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, druivenpitolie, esdoornsiroop, groentebouillon, honing, kervel, maïsolie, peterselie, suiker, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / voorgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Tomatenrisotto

Ingrediënten:
ansjovisfilet in olie, citroen, boter, parmezaanse kaas, gladde peterselie, groentebouillon, kippenbouillon, olijfolie, passata, tomaat, risottorijst, sjalot, bleekselderij, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
risotto
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pilav op negen manieren

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, groentebouillon, olijfolie, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Midden-Oosten / midden-oosten
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Gebrandschilderde 'open' lasagne met gebakken pompoen

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, extra vierge olijfolie, gedroogde rode spaanse peper, groentebouillon, kaneel, korianderzaad, muskuskalebas, olijfolie, parmezaanse kaas, pastadeeg, salie, venkelloof, venkelzaad, zeezout en zwarte peper

Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:

Soep van cannellinibonen en prei met chiliolie

Ingrediënten:
boter, cannellinibonen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, oregano, peterselie, prei, rode chilipeper, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kimchirijst

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, groentebouillon, kimchi, lente ui, olijfolie, peper, peterselie, rijst, sesamolie, sojasaus en zout

Keuken:
Koreaans
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Boekweit met paddenstoelen

Ingrediënten:
boekweit, boter, ei, paddestoel, groentebouillon, olijfolie extra vergine, peterselie, sjalotjes, versgemalen zwarte peper, zout en zure room

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Orecchiette met kip

Ingrediënten:
artisjok, bladpeterselie, boter, groentebouillon, kipfilet, knoflook, olijfolie, orecchiette, parmezaanse kaas en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / gevogelte
Haal meer recepten op...