Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kip in zeezout
- Ingrediënten:
- eiwit, kip, truffel, kruiden en zeezout
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, groene kruiden, knoflook, koriander, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Lima - het kookboek: