38 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbleekselderijbloemboterbouilloncayennepepercitroendroge witte wijneiknoflookolieolijfolieparmezaanse kaaspeperrisottorijstrode paprikatomaattruffeloliewaterzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Goulash met rijst

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, bouillon, goulashkruiden, knoflook, magere runderpoulet, paprikapoeder, peper, peterselie, rijst, rode paprika, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kip met rijst en doperwtjes

Ingrediënten:
doperwtjes, groene paprika, kip, kippenbouillon, kippenbouten, knoflook, koenjitpoeder, mager spek, olie, peterselie, rijst, tomaat, ui en witte wijn

Soort:
gevogelte
Een recept uit S. Wheeler, T. Glanville en Sam & Sam Clark - Casa Moro

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Casa Moro:

Paella met kip en garnalen

Ingrediënten:
calasparrarijst, citroen, groene paprika, kippenbouillon, kippenvlees, knoflook, noorse garnalen, ñoraspaprikas, olijfolie, saffraandraadjes, snijbonen, spaanse ui, sperziebonen, verse bladpeterselie, witte wijn, zeezout, zoet paprikapoeder en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles / gevogelte
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Paddestoelenrisotto

Ingrediënten:
arboriorijst, banaansjalot, bladpeterselie, boter, bouillon, gedroogde funghi porcini, marsala, olijfolie, parmezaanse kaas, vermout en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:

Beheerste paddestoelenrisotto

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, bouillon, knoflookolie, noilly prat, paddestoelen, parmezaanse kaas, peterselie, ui en witte wijn

Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella valenciana

Ingrediënten:
bakchorizo, erwten, gamba, garnalen, gevulde olijven, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, paprikapoeder, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, varkensfilet, verse peterselie, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella met zeevruchten

Ingrediënten:
bakchorizo, citroen, droge witte wijn, erwten, gamba, garnalen, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, saffraandraadjes, scampi, spaanse ui, strandgapers, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / pasta/noodles
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kiprisotto

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, risottorijst, saffraandraadjes, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met schelpdieren en paddestoelen

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, gepelde rauwe garnalen, mosselen, olijfolie, paddenstoelen, pijlinktvis, risottorijst, selderijzout, sint jakobsschelpen, truffelolie, ui, verse kervel, verse peterselie en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

champignonrisotto

Ingrediënten:
boter, bouillon, champignonhoeden, citroensap, droge witte wijn, gedroogde paddestoelen, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, ui, kruiden, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met truffel en kreeft

Ingrediënten:
boter, carnaroli rijst, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, kreeft, truffel, truffelolie, ui, verse kervel, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / risotto
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met kippenlevertjes

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge witte wijn, kippenbouillon, kippenlever, knoflook, olijfolie, risottorijst, sjalot, spek, verse peterselie, verse tijm, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / gevogelte
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Rijstkoekjes met gerookte zalm

Ingrediënten:
bouillon, dressing, eekhoorntjesbrood, ei, eikenbladsla, frituurolie, gemalen rijst, gerookte zalm, olijfolie, radijs, risottorijst, ui, verse bieslook, verse dille, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, witte wijn, zout en zure room

Keuken:
Brits
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst / frituur
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Risotto met vier kazen

Ingrediënten:
boter, bouillon, droge witte wijn, gorgonzola, gruyère, kippenbouillon, parmezaanse kaas, risottorijst, taleggio, ui, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Lasagne alla Bolognese

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, bolognesesaus, boter, bouillontablet, bulgur, cayennepeper, diepvriesspinazie, eieren, gehakt, gekookte achterham, grove mosterd, lasagnebladen, laurierblaadje, maïzena, melk, mozzarella, nootmuskaat, olijfolie, oregano, gezeefde tomaten, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, rundergehakt, wijn, spekjes, spinazie, knoflook, tomatenpuree, ui, verse peper, zout en 
zout en peper

Een recept uit Ans Withagen en Danielle Krijtenburg - Thuis in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis in de keuken:

IN DE PAN

Ingrediënten:
bouillon, gerookte vis, groene kruiden, groente, ham, boter, peper, pittige kaas, risottorijst, knoflook, uien, witte wijn en zout

Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / risotto / vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Risotto met wilde paddestoelen - wild mushroom risotto

Ingrediënten:
arboriorijst, boter, bouillon, cantharel, droge witte wijn, gedroogd eekhoorntjesbrood, italiaanse peterselie, knoflook, morielje, oesterzwam, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, ui, verse rozemarijn, wilde paddestoelen en zout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Risotto ai carciofi - Artisjokrisotto

Ingrediënten:
baby-artisjokken, boter, carnaroli-rijst, citroensap, kippenbouillon, boter, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / voorgerecht uit Wild en gevogelte:

Risotto met paddestoelen

Ingrediënten:
boter, paddestoel, gerookte eendenborst, gerookte ham van everzwijn, gerookt spek, gevogeltebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rondkorrelrijst, saffraanpoeder, sjalot, witte wijn, zout en zwarte peper

Soort:
risotto / wild en gevogelte
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Riz en couronne - Rijstrand

Ingrediënten:
boter, bruine bouillon, kippenbouillon, kooknat van champignons, laurier, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, visbouillon, water, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / bijgerecht / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Risotto, pilaf, pilau

Ingrediënten:
boter, bruine bouillon, kippenbouillon, kooknat van champignons, laurier, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, visbouillon, water, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rijst
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Paella

Ingrediënten:
bacon, cayennepeper, chorizo, doperwten, gepelde rauwe garnalen, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, rode ui, saffraandraadjes, tomaat, verse bladpeterselie, witte wijn en witvisfilet

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / rijst / varkensvlees
Haal meer recepten op...