Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Bunyols de bacalla: zoutevisbeignets met peterselie en knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, aioli, bloem, ei, gedroogde zoutevis, knoflook, laurierblad, olijfolie en peterselie
- Keuken:
- Spaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bladpeterselie, boter, citroen, citroensap, ei, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Odyssee:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerlekkerst Zomer:
Diner / voorgerecht uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Elzas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Recept uit 101 ballen: