Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, kaneel, knoflook, olie, peper, pijnboompitten, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Moro:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Alles over kool:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Recept uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan: