Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dille, groente, knoflook, laurier, munt, olie, peper, prei, rijst, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Grieks koken:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Brunch / diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Istanbul: