Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercitroencitroensapeiknoflookkorianderkruidenlauriermelkolieolijfoliepeperplantaardige oliesjalotsuikertijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Buffet / bijgerecht uit Veg!:

Knolselderij met appel, rozijn en peterselie

Ingrediënten:
appel, bladpeterselie, ciderazijn, knolselderij, koolzaadolie, mosterd, olijfolie, rozijnen, suiker, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Thaise rijst met krab en peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, doperwten, krabvlees uit blik, langkorrelrijst, olie, peper, sojasaus, surimi, ui en zout

Keuken:
Thais
Soort:
rijst / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Schenkel van jong rund met peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bloem, citroen, droge witte wijn, knoflook, limoen, olie, peper, prei, rozemarijn, runderschenkel, tomaat, ui, wortel en zeezout

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Brunch / diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Uientaartjes met gorgonzola

Ingrediënten:
hartig deeg, ei, gorgonzola, slagroom, ui, verse bladpeterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Europees
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:

Superschnitzel

Ingrediënten:
ansjovis, augurk, bladpeterselie, bloem, boter, bramenjam, broodkruim, ei, kappertjes, peterselie, sjalot, ui, varkenslap en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:

Falafel

Ingrediënten:
bladpeterselie, dubbelkoolzure soda, gehakt, gemalen komijn, gemalen koriander, groene peper, karwij, kikkererwten, koriander, lente-uitjes, sesamzaadjes, bleekselderij, knoflook, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Libanees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:

Doperwtenfalafel met pita en kruidenyoghurt

Ingrediënten:
bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chilipoeder, citroen, doperwt, griekse yoghurt, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, limoensap, munt, pitabroodjes, spliterwten en zonnebloemolie

Haal meer recepten op...