Recept uit Turkse kookkunst:
Imam bayildi - Aubergines in olijfolie
- Ingrediënten:
- aubergine, groente, knoflook, olijfolie, paprika, peterselie, suiker, tomaat, ui, water en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vegan
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, cayennepeper, citroen, citroensap, dille, ei, gehakt, kaneel, knoflook, munt, olie, peper, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Buffet uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Smokey goodness:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turquoise:
Recept uit Lente in Sicilië:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen: