Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Japanse Speklapjes met Gember en Sojasaus
- Ingrediënten:
- gember, lente-uitjes, mirin, prei, sake, sojasaus, speklapjes, spitskool, suiker en witte kool
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Simpel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Basisrecept uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De Shanghai-keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: