Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Aardappel in zijn jas met garnaal en roerei
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, ei, garnalen, nootmuskaat, peper, room en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bloemkool, brood, citroenrasp, crème fraîche, ei, groentebouillon, kerriepoeder, kervel, knoflook, kruiden, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, specerijen, ui, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koken met Karin:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: