Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Aardappel in zijn jas met garnaal en roerei
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, boter, ei, garnalen, nootmuskaat, peper, room en zout
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- aardappelgerecht
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, crème fraîche, eidooier, groentebouillon, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, specerijen, ui, vlees, water, zeezout, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit Literalicious:
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept uit Gesund Geniessen:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Ons bakboek: