Recept uit De pastabijbel:
Elicoidali met kaas en room
- Ingrediënten:
- boter, eierdooier, elicoidali, nootmuskaat, panna da cucina, parmezaanse kaas, ricotta, room, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bloemkool, cayennepeper, citroensap, ei, eidooier, gruyère, kaas, knoflook, melk, olijfolie, paneermeel, peper, ricotta, slagroom, specerijen, spinazie, suiker, ui, vlees, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Bijgerecht uit Anatolië:
Recept uit Mediterrane Odyssee:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk: