68 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembloemkoolbotereieidooierfontinagekookte hamgroentebouillonkaneelknoflookmelkolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomslagroomsuikeruiwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Sabine Koning

Recept van Oh my foodness:

Kaaskroketten met oude kaas

Ingrediënten:
eidooier, eiwitten, bloem, bloem, groentebouillon, nootmuskaat, oude kaas, paneermeel, peper en zout, roomboter, slagroom en zonnebloemolie

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Lasagne met drie groenten en kaas

Ingrediënten:
aardappelmeel, diepvriesdoperwtjes, doperwten, kruidenbouillonpoeder, lasagnevellen, melk, mosterd, nootmuskaat, oude goudse kaas, paneermeel, peper, ui, worteltjes en zout

Keuken:
Europees
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige aardappelen met aubergine en kaas

Ingrediënten:
aardappelen, aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, kefalotyri, kaneel, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, rode ui, tomaten, tomaten uit blik en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Romige pasta met aubergine en kaas

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, broodkruim, cayennepeper, chilivlokken, ei, elleboogjesmacaroni, kaneel, kefalotyri, knoflook, kruidnagelpoeder, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, penne, peper, tomaat, tomaten uit blik, ziti en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Passatelli in brodo

Ingrediënten:
ei, eidooier, groentebouillon, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:

Texelse schapenkaaskroketten

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, frituurvet, melk, nootmuskaat, oude schapenkaas en paneermeel

Keuken:
Hollands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Passatelli

Ingrediënten:
boter, ei, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, vleesbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:

Mini-croque-monsieur

Ingrediënten:
bloem, eiwitten, gekookte ham, gruyère, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, vetstof, witbrood en zout

Soort:
hapjes
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:

Koolrolletjes

Ingrediënten:
boter, ei, gaar vlees, knoflook, luganega, nootmuskaat, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, savooiekool en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Antonio Carluccio en P. Carluccio - Eten in Italie

Recept uit Eten in Italie:

Gevulde uien

Ingrediënten:
bitterkoekjes, ei, kaneel, luganega, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, pijnboompitten, rozijnen, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Haal meer recepten op...