Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Gesmoorde kool
- Ingrediënten:
- boter, citroenzest, gladde peterselie, karwijzaad, nootmuskaat, peper, sjalot, spekblokjes, suiker, witte kool, witte wijnazijn en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bloemkool, bouillon, broccoli, groente, groentebouillon, kaas, kaneel, knoflook, melk, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, specerijen, spinazie, suiker, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Luilekkerland:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: