Recept uit Het krokettenboek:
Gierstkroketten met verse kruiden - Ons kookboek, 1999
- Ingrediënten:
- aardappel, bieslook, ei, eiwit, gierst, kervel, nootmuskaat, paneermeel, peper, peterselie, water en zout
- Keuken:
- Nederlands
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, brood, ei, knoflook, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, pasta, peper, peterselie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Papa Kazmi:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Snack of tussendoortje uit Het krokettenboek: