Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Biefstuk met spek en pepersaus
- Ingrediënten:
- biefstuk, bloem, boter, katenspek, kruidnagel, laurierblad, melk, nootmuskaat, peper, peperkorrel en ui
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, bouillon, ei, gehakt, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, rundergehakt, specerijen, tijm, tomaat in blik, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Solo Food:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit De pastabijbel:
Diner uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Recept uit Jong a/d kook:
Lunch / snack of tussendoortje uit Home Made winter:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Keukenlab:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog: