Bijgerecht uit Allerkerst:
Sjalottenpuree
- Ingrediënten:
- kruimige aardappel, nootmuskaat, olijfolie, peper, sjalot, slagroom, suiker en zout
- Soort:
- groente / feestdagen
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, gruyère, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, spinazie, tijm, ui, water, witte peper, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Allerkerst:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch! vegetarisch:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken: