Recept van Oh My Dish:
Biefstuk met tamarindesaus
- Ingrediënten:
- bavette (vlees), biefstuk, bosui, bruine basterdsuiker, gemberpoeder, knoflooktenen, runderbouillon, sojasaus, tamarinde, ui en zonnebloemolie
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, basterdsuiker, bloem, boter, gember, gerookte spekjes, kippenbouillon, knoflook, komijn, kruidnagel, laurierblad, mosterd, peper, runderbouillon, rundvlees, sambal, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Oh My Dish:
Recept van What's that smell:
Recept van Oh My Dish:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit De Thaise keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van Mijn Recepten: