Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Aubergineschotel met tomaten, mozzarella en parmezaanse kaas
- Ingrediënten:
- aubergine, basilicum, bloem, knoflook, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, boter, courgette, gedroogde oregano, gehakt, kaas, olijfolie, oregano, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode ui, rundergehakt, tomaat, ui, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / bijgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heerlijk simpel:
Recept uit Jamie's dinners:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal uit Jamie's comfort food:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto: