Recept uit De pastabijbel:
Tortellini met ham
- Ingrediënten:
- gekookte ham, gezeefde pomodori uit blik, olijfolie, panna da cucina, parmezaanse kaas, room, tortellini alla carne, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- pasta/noodles
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, cognac, ei, gekookte ham, gruyère, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rauwe ham, room, sjalot, tijm, ui, vlees, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:
Recept uit Gemüse! :
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De pastabijbel:
Bijgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De kunst van het koken: