Basisrecept uit Deutsche Küche:
Witte basissaus
- Ingrediënten:
- beurre manie, boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, droge vermout, droge witte wijn, gevogeltefond, laurier, room, sjalotten en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- saus
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | blanke kippenbouillon, bleekselderij, bloem, bouquet garni, champignon, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kip, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: