Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Ossenhaas met sukadevlees
- Ingrediënten:
- aardappels, boter, citroensap, kruidnagel, laurier, melk, ossenhaas, peper, rode wijn, sukadevlees, tomatenpuree, ui en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, fond, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Moleculair koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie: