Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Koffiesteak
- Ingrediënten:
- boter, espresso, grof zout, knoflook, laurier, olijfolie, room en tournedos
- Keuken:
- Portugees
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, droge port, droge witte vermouth, fond, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurierblad, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, sjalot, stoofvocht, tijm, tomaat, ui, varkenszwoerd, vlees, volle jonge rode wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept van Es' Factory:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek: