Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Parelhoen uit de oven met groene kool en spek
- Ingrediënten:
- boter, citroen, gerookt spek, groene kool, laurier, olijfolie, parelhoen, peper, tijm, zout en zwarte truffel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloemkool, boter, fruit, groentebouillon, knoflook, komijn, kruiden, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, pompoen, prei, specerijen, suiker, tomaat, ui, vet, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit The big green egg book:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Thuis in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Blik in de Keuken: