Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Zuurkool
- Ingrediënten:
- bloemige aardappel, boter, droge riesling, gerookt buikspek, groentefond, jeneverbessen, laurier, peper, suiker, ui, zout en zuurkool
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bacon, blanke fond, bloem, bloemige aardappel, droge witte wijn, fazant, ganzenvet, kippenbouillon, knoflook, kool, kruidnagel, laurierblad, peper, peperkorrel, peterselie, runderbouillon, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zuurkoolspek, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Wijn van eigen bodem:
Recept van Miss Fromage:
Recept van De Hippe Vegetarier: