Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, cayennepeper, dragonazijn, gecanneleerde champignonhoedjes, geklaarde boter, kervel, kip, kippenbouillon, laurier, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, witte peper, witte peperkorrels, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Bijgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Recept uit Koken met Sylvia Witteman:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: