42 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladpeterseliebleekselderijbloemcitroenraspeigroentebouillonknoflookkruidennootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepreiroomsuikertijmuivleeswaterwitte wijnzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Kalfslever met citroen

Ingrediënten:
bieslook, boter, brood, citroen, croutons, dragon, kalfslever, kervel, knoflook en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Preirisotto met champignons en citroen

Ingrediënten:
boter, citroenrasp, citroensap, groentebouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, prei, risottorijst, ui, verse bieslook, verse peterselie, versgemalen zwarte peper, wilde champignons en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Krabkoekjes met frisse citroen-tomatenmayo

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, boter, broodkruim, cayennepeper, citroen, crème fraîche, ei, krab, mosterd, olie, tomaat en ui

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Lise Finckenhagen - Pannenkoeken

Recept uit Pannenkoeken:

BLINI’S

Ingrediënten:
bieslook, boekweitmeel, boter, citroensap, dille, eieren, frambozen, boter, gehakt, gerookte zalm, poedersuiker, melk, pannenkoeken, rode ui, sjalot, tarwebloem, zout, gist, viskuit, vruchten en zure room

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Moules à l'escargot

Ingrediënten:
bieslook, bieslookbloemen, boter, bronzen venkel, broodkruim, citroen, dille, knoflook, mossel, natuurazijn, noilly prat, parmezaanse kaas, peterselie, room, roomse kervel, selderij, sjalot, tijm, ui en witte wijn

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Gegrilde varkensentrecote met linzen, mosterd en witlof

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, belugalinzen, bieslook, boter, cabernet sauvignon-azijn, citroen, knoflook, mosterd, mosterdbladsla, mosterdzaad, oranje linzen, parmezaanse kaas, peterselie, roodlof, sjalot, tijm, varkensentrecote, vleesjus, witlof en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Draken staarten

Ingrediënten:
bieslook, bladpeterselie, citroen, groene asperges, groentebouillon, kaas, olijfolie, risottorijst, roomboter, sjalotjes en witte wijn

Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Zalm en papillote met kruidensaus

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, peper, room, sjalot, verse bieslook, verse dragon, verse gemengde kruiden, verse kervel, verse peterselie, verse zuring, visbouillon, zalmfilet en zout

Keuken:
Frans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Poolse pierogi

Ingrediënten:
bakpoeder, belegen cheddar, belegen goudse kaas, bieslook, bloem, boter, citroen, ei, karwijzaad, kruimige aardappels, olijfolie, ui, witte kool, wittewijnazijn en zure room

Keuken:
Pools
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gesmolten maultaschen

Ingrediënten:
bergkaas, bieslook, bloem, citroenrasp, courgette, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, knoflook, kwark, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / voorgerecht uit NAJAT:

Envelopjes met zeekreeft en dragon

Ingrediënten:
artisjokbladeren, azijn, bananenbladeren, bieslook, boter, chilipeper, citroen, dragon, knoflook, kreeftenbouillon, sjalotten, vijgenbladeren, visbouillon, water, zeekreeft en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Pappardelle met groene kruiden en paddenstoelen

Ingrediënten:
amandel, arbequina olijfolie, basilicum, bieslook, boter, citroen, gekonfijte tomaten, kervel, kippenfond, knoflook, olijfolie, pappardelle, parmezaanse kaas, peterselie, sjalot, suiker, tijm en trostomaat

Soort:
pasta/noodles / paddenstoelen
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gesmolten maultaschen met gehaktvulling

Ingrediënten:
bieslook, bladspinazie, bloem, cayennepeper, citroenrasp, ei, eiwit, geklaarde boter, groentebouillon, halfom gehakt, knoflook, mosterd, nootmuskaat, oud brood, paprikapoeder edelsusz, peper, peterselie, prei, sjalot, witte ui, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Brätnockerln - baknoedels

Ingrediënten:
bieslook, boter, citroenrasp, ei, gebakken kalfsvlees, kalfslever, nootmuskaat, paneermeel, peterselie, room, ui, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
noedels
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:

Selderijroomsoep

Ingrediënten:
bieslook, bleekselderij, boter, citroen, groene soepselderij, groentebouillon, hazelnootboter, jeneverbessen, jonge spinazie, knoflook, kruidnagels, laurier, peper, steranijs, tijm, ui, zout en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:

Aardperensoep met hazelnoten-spinaziepesto

Ingrediënten:
aardperen, banaansjalot, bieslook, blanke hazelnoten, boter, citroenschil, dragon, droge witte wijn, groene birds eye chilipeper, groentebouillon, grof zeezout, hazelnootolie, knoflook, minispinazie, olijfolie, prei, volle melk en wittewijnazijn

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Haal meer recepten op...