108 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginebloemkoolboterbroodcitroencourgettegehaktgroentekaasknoflookkruidennotenolieolijfoliepaprikapeperpeterselieuiviswateryoghurtzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Pasta knolselderij carbonara

Ingrediënten:
bouillon, citroen, fruit, groentebouillon, groenten, knolselderij, water, olie, pasta, peterselie, prik, room, vruchtensap, spaghetti, spekjes, ui, verse peterselie, salie, wortels en 
zout en peper

Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Lunch / snack of tussendoortje uit Spuntino:

Slider met runderwang, knolselderij en chipotlepeper

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, briochebroodjes, chipotlepeperpuree, citroen, crème fraîche, kippenbouillon, knolselderij, laurier, mayonaise, olijfolie, rode wijn, rozemarijn, runderwangen, sinaasappel, ui, wortel, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vlees / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Orloffgebraad met wortelen in Belgische pesto

Ingrediënten:
abdijkaas, belgische graanmosterd, bieslook, bladpeterselie, boter, chilipeper, citroenmelisse, citroenzest, druivenpitolie, gele biet, gemengde jonge wortelen, groentebouillon, knoflook, knolselderij, koriander, lente-ui, limoensap, limoenzest, munt, peper, pistachenoten, varkensgebraad, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Mexicaans groentepannetje

Ingrediënten:
avocado, tomaat in blik, bonen, brood, ei, eieren, fruit, gele paprika, groente, kidneybonen, kruiden, kruidenmix, magere kwark, maggi, olie, olijfolie, paprika, peterselie, rode paprika, rode peper, rode ui, peterselie, tomatenblokjes, vlees, zout en zout

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Jouw week zonder vlees met behulp van de Airfryer

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, amandelschaafsel, aubergine, basilicum, broccoli, burrata, cherrytomaatjes, citroen, courgette, courgette, doperwten, eieren, extra vierge olijfolie, feta, filodeeg, gember, groenten, kastanjechampignons, knoflook, kool, kruidenbouillon, maatjes, mozzarella, oregano, paprika, parmezaanse kaas, peper en zout, bladerdeeg, prei, rucola, vruchtensap, sojasaus, spinazie, taugé, tofu, ui, vlees, walnoten, winterpeen, witte kool, witte wijnazijn, wortels, zonnebloemolie en 
zout en peper

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit David Dale en Somer Sivrioglu - Anatolië

Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:

Kuzu kapama - Pastei van lamsschouder

Ingrediënten:
aardappel, droge rode wijn, granaatappelmelasse, kaneelstokje, kardemonpeulen, knoflook, knolselderij, lamsschouder, laurier, olijfolie, runderbouillon, specerijenmarinade, steranijs, ui, wortels en yoghurt

Keuken:
Turks
Soort:
schuim/mousse/gelei / quiche
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Wildschweinkeule mit brasiertem Rosenkohl - Wildzwijnbout met gebraiseerde bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, citroenrasp, crème fraîche, distelolie, doorregen spek, gedroogde pruimen, gemberpoeder, jeneverbessen, knolselderij, laurier, maïzena, mierikswortel, mosterdpoeder, peper, peperkorrels, pimentkorrels, rode ui, rode wijn, sinaasappelsap, tomatenpuree, vossenbessen, wildfond, wildzwijnbout, wortel, zout en zwarte bessensap

Keuken:
Duits
Soort:
wild
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Kalbsragout mit syrischem Spinatknödel / Kalfsragout met Syrische spinazienoedels

Ingrediënten:
citroenschil, gember, jeneverbessen, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, korianderkorrels, kruidnagel, laurier, maïzena, mild chilipoeder, olie, prei, ras el hanout, room, spinazienoedels, ui, witte wijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Syrisch / Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
kalfsvlees / noedels
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: rauwe salade van wortelgroenten

Ingrediënten:
agavesiroop, appelciderazijn, biet, bieten, dragon, dressing, eieren, gehakt, hazelnoot, granaatappelpitjes, groenten, hazelnoten, knolselderij, lente-uitjes, maanzaad, peper, radijsjes, verse dragon, sinaasappelsap, vlees, wortelgroenten, wortels, zeezout, zoete appel en zuivel

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Lamstong met lepelblad en mosterddressing

Ingrediënten:
boter, citroensap, foelie, gedroogde cranberry's, kruidnagel, lamstongen, laurier, lepelblad, olijfolie, oost-indische kers blad, peper, peterselie, rucola, selderij, slagroom, strandbiet, ui, wilde spinazie, wortel, zeevenkel en zomerhoning

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / mosterd
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kalfsblanquette

Ingrediënten:
bloem, citroen, eierdooier, kalfsvlees, kruidnagels, laurier, peper, peterselie, room, selderij, tijm, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / kalfsvlees
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Bubur Ketan Hitem

Ingrediënten:
zout, ei, garnalen, gehakt, gula djawa, half-om-halfgehakt, kaneel, ketjap, korianderpoeder, knoflook, kokos, kokosrasp, limoenrasp, limoenschil, lombok, olie, pandanbladeren, peper, rijst, rode lombok, roomboter, rundergehakt, santen, selderij, selderijblaadjes, sjalotten, stroop, tahu, knoflook, water, wortel, zout, 
zout en peper en zwarte ketanrijst

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Karakter Rotterdam: biologisch, lokaal en in het seizoen

Ingrediënten:
avocado, bladerdeeg, cacao, dadels, ganache, groene appel, groenten, knolselderij, kokos, komkommer, krieltjes, look, mierikswortelcrème, paddenstoelen, postelein, rundvlees, schorseneer, seitan, sojacrème, sorbet, steak, tartaar, tempeh, tomaat, vis, vlees en zijden tofu

Haal meer recepten op...