54 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapcrème fraîcheeigroentebouillonkippenbouillonknoflookkruidenmelkoliepeperpeterseliesjalotslagroomtijmuizoutzure roomzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Hongaarse goulashsoep met zure room en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, cayennepeper, gehakt, gerookt paprikapoeder, aardappel, karwij, komijnpoeder, laurierblaadjes, olijfolie, rode chilipepers, rode paprika's, rund, runderbouillon, sherryazijn, soepvlees, tijm, tomaten, tomatenpassata, uien, witte wijn en zure room

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / bijgerecht uit De Joodse keuken:

Aardappelsla met roomkaas en bieslook

Ingrediënten:
bieslook, ciderazijn, extra vierge olijfolie, gele ui, nieuwe aardappel, peper, peterselie, roomkaas, sjalot, wijnazijn, zout en zure room

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Aardappel-knoflooksoep

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, olijfolie, oud witbrood, sjmalts en slagroom

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Tatties, Gepofte Aardappels Met Eiersalade

Ingrediënten:
aardappels, augurk, bieslook, crème fraîche, eieren, gedroogde dragon, kerriepoeder, mayonaise, mosterd, olijfolie, spekjes, tuinkers, verse peper, verse rozemarijn, yoghurt, zout en 
zout en peper

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Kleine piepers gevuld met gerookte zalm

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, gerookte zalm, kappertjes, mierikswortel, olijfolie, peper, rode ui, rozevalaardappels, zalmkaviaar, zout en zure room

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Vichyssoise

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, groentebouillon, olijfolie, prei, room, yoghurt, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Potato skins

Ingrediënten:
bieslook, pittige kaas, groene ui, olie, ontbijtspek, paprikapoeder, vastkokende aardappel en zure room

Keuken:
Amerikaans
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht uit A propos bistro:

Brandade de morue

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, klipvis, knoflook, melk, olijfolie, rucola en slagroom

Keuken:
Frans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pompoensoep

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bieslook, gemalen komijn, gemalen korianderzaad, kippenbouillon, knoflook, koriander, olijfolie, pompoen, rode peper, room en ui

Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...