Recept uit De Smaakbijbel:
Tomatencremesoep met aardappel
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, kervel, peterselie, prei, room, suiker, tomaten, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bloem, ei, gist, groente, kaas, kaneel, kaneelstokje, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, slagroom, tomatenpuree, ui, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit De Shanghai-keuken:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept uit Noma:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Brunch / diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Francesca Kookt!: