Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, bloemige aardappel, boter, citroen, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, slagroom, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit 101 ballen:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Kooktechnieken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Francesca Kookt!:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept van De Hippe Vegetarier: