Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Truite au bleu met gekookte aardappels en gesmolten boter
- Ingrediënten:
- azijn, boter, citroen, forel, grof zout, laurier en vastkokende aardappel
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroenrasp, citroensap, dille, ei, fruit, gehakt, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, slagroom, suiker, tijm, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Brunch / lunch uit Home Made winter:
Ontbijt / brunch / lunch uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem: