Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, brood, citroen, citroensap, ei, gember, granen, groente, kikkererwten, knoflook, koriander, kurkuma, linzen, noten, olie, olijfolie, peper, tomaat, vis, vlees, water, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turks kookboek:
Lunch / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Chez Adriaan:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: