Recept uit Made in Sicily :
Arancini di carne - Vulling van vlees en erwtjes
- Ingrediënten:
- bleekselderij, doperwten, olijfolie, rode wijn, rundergehakt, tomaat uit blik, tuma, ui, wortel en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- rundvleesragout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroensap, ei, kaneel, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, runderbouillon, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Made in Sicily :
Recept uit Made in Italy:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / avondmaal uit Love your lunch:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Keukenlab:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Margriet kookboek: