Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, boter, ei, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, oregano, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomatenpuree, tomatensaus, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Lovemyfood.nl:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Nigella bijt: