Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, boter, bouillon, eidooier, gehakt, kaneel, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rundvlees, suiker, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Brindisa:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Brindisa:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ingrediënten:
Recept van Lovemyfood.nl:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta: