142 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: artisjokbasilicumbieslookbotercitroencourgetteeigroentebouillonkaasmayonaisemuntolijfoliepeperpeterseliepijnboompittenrode uirucolasjalottijmuivruchtensapzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwtenfondue met kaas

Ingrediënten:
blauwschimmelkaas, citroensap, comté, emmentaler, fontina, gorgonzola, gruyerekaas, kikkererwt, knoflook, maytag, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, raclettekaas en roquefort

Keuken:
Mediterraans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Witloofsalade met kaas

Ingrediënten:
bieslook, bonenkruid, citroensap, kaas, kervel, knoflook, notenolie, peper, peterselie, sjalot, tijm, veldsla, walnoten, witloof en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Spaghetti met kaas en artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, boter, citroensap, knoflook, majoraan, olijfolie, parmezaanse kaas, provolone, scamorza, spaghettini, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse bonensla met kaas

Ingrediënten:
basilicum, cannellinibonen, citroensap, cranberrybonen, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, sjalot, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde artisjokharten met kaas

Ingrediënten:
artisjok, blauwschimmelkaas, citroensap, feta, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Gevulde Provençaalse groente, mesclun met pistou en parmezaanse kaas - les petits farcis de légumes provençaux salade de mesclun au pistou et parmesan

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, knoflook, mesclun, nieuwe aardappel, olijfolie, paarse artisjok, parmezaanse kaas, peper, pistou, rundergehakt, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / groente
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Caesarsalade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroensap, eierdooier, franse mosterd, knoflook, olijfolie, oud witbrood, parmezaanse kaas en romeinse sla

Soort:
salade
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Courgetteomelet

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, courgette, ei, knoflook, olijfolie en parmezaanse kaas

Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Gestoofde varkenswangen

Ingrediënten:
appelsap, boter, ciderazijn, citroensap, donker bier, grof zout, halfvolle melk, kippenbouillon, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, polenta, sjalot, sperziebonen, tijm, tuinkers, varkenswang, water, wortel, zeezout en zwarte bessen

Keuken:
Deens
Haal meer recepten op...