27 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: arboriorijstbasilicumbloembotercourgettegroentebouillonkaasknoflooklangkorrelige rijstlinzenolijfoliepeperpeterselierisottorijstrozemarijnsaffraantijmtomaatuivleeswaterzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Italiaanse linzensoep met rijst

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, gedroogde linzen, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, parmezaanse kaas, tijm, tomaten, ui, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:

Ossobuco met saffraanrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, extra vierge-olijfolie, groentebouillon, kalfsschenkel, knoflook, parmezaanse kaas, risottorijst, rozemarijn, saffraan, tijm, tomatenblokjes, ui, vermout, witte wijn, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / risotto
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:

Flespompoenrisotto

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, droge vermout, extra vierge-olijfolie, flespompoen, laurier, parmezaanse kaas, peperkorrels, risottorijst, salie, ui, wortel, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Milanese minestrone

Ingrediënten:
aardappel, basilicum, bleekselderij, borlottibonen, courgette, doperwten, knoflook, langkorrelige rijst, lardo, olijfolie, parmezaanse kaas, bladpeterselie, salie, savooiekool, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:

Basisrecept risotto bereiden

Ingrediënten:
boter, bouillon, groente, kaas, knoflook, olijfolie, risottorijst, ui, vlees, wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit A. Little en R. Whittington - De flair van eenvoud

Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:

Ossobuco met risotto Milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenschil, droge witte wijn, kalfsschenkel, kippenfond, knoflook, laurier, parmagiano reggiano, peper, peterselie, risottorijst, saffraan, ui, wortel, zeezout en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Recept uit Jong a/d kook:

Chili con carne voor de grote honger

Ingrediënten:
bieflappen, bloem, boter, bouillon, bouillontablet, bruine bonen, cayennepeper, champignons, chorizoworst, crème fraîche, djinten, doperwtjes, kaas, groene paprika, groenten, half-om-halfgehakt, knoflook, komijnpoeder, olijfolie, oregano, paprikapoeder, rijst, rode paprika, rundergehakt, sla, knoflook, tomatenblokjes, tomatenpuree, tomatensaus, tortillachips, uien, vlees, water, witte bonen, wodka en zout

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

Kiprisotto

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, droge witte wijn, kip, parmezaanse kaas, peper, ui, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Risotto met groenten en kruiden

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rondkorrelrijst, rozemarijn, saffraan, tijm, ui, water, winterwortel, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gefrituurde groente anders gepaneerd

Ingrediënten:
bloem, boter, citroen, ei, noten, kokosnootvruchtvlees, graankorrels, groente, grutten, havermout, olijfolie, panko, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Risotto met citroen

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, boter, citroenrasp, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rondkorrelrijst, rozemarijn, saffraan, tijm, ui, water, winterwortel, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Milanese minestrone - minestrone alla milanese

Ingrediënten:
bleekselderij, courgette, doperwten, knoflook, langkorrelige rijst, olijfolie, parmezaanse kaas, savooiekool, tomaat, ui, verse basilicum, verse bladpeterselie, verse borlottibonen, verse salieblaadjes, vetspek, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch / groente
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Snijbietsoep met linzen - minestra di coste e lenticchie

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, langkorrelige rijst, linzen, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, snijbiet, tomatenpuree, ui, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:

Groene risotto - risotto verde

Ingrediënten:
bladselderij, bleekselderij, boter, groentebouillon, olijfolie, parmezaanse kaas, risottorijst, spinazie, ui, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Toscaanse minestrone - minestrone alla toscana

Ingrediënten:
andijvie, bleekselderij, cannellinibonen, courgette, gedroogde toscanellibonen, langkorrelige rijst, laurierblad, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, prei, tomaat, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, wortel en zout

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Soort:
peulvruchten / vegetarisch / groente
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:

Milanese minestrone - minestrone alla milanese

Ingrediënten:
arboriorijst, bleekselderij, borlottibonen, buikspek, courgette, doperwten, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, savooiekool, tomaat, ui, verse basilicum, verse peterselie, vet spek, wortel en zout

Keuken:
Europees / Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:

Soep van gekke kool

Ingrediënten:
bleekselderij, brood, kool, parmezaanse kaas, peper, prei, rijst, ui, varkensbotten, varkensgehakt, wortel en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

Stevige kip-knoflooksoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bonen, extra vierge-olijfolie, farro, gele ui, gerst, kaaskorst van parmezaanse kaas, kip, kippenbouillon, kippendij, kippenpoten, knoflook, laurierblad, pasta, peper, rijst, rijstnoedels, wortel en zout

Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan Monday: Japanse curry

Ingrediënten:
aubergine, banaan, bloem, bouillon, chilipoeder, courgette, curry, currysaus, eieren, garam masala, groentebouillon, groenten, ingelegde ui, kerriepoeder, knoflook, kokosolie, maïzena, paneermeel, paprika, pasta, peper, radijs, rode paprika, rode ui, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, specerijen, sushirijst, tomatenpuree, vlees, water, waterkers, wortel, zeezout, 
zout en peper en zuivel

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Café Restaurant Publiek: geopend voor heel Rotterdam

Ingrediënten:
amandel, appel, aubergine, bieten, blauwe kaas, bloedsinaasappel, broodkruim, buffelmozzarella, burger, burrata, chili, chocoladecake, chutney, couscous, crostini, dille, dressing, duiven, eieren, geitenkaas, gember, groenten, hart, kikkererwten, koffie, koriander, kropsla, linzen, look, munt, noten, palmkool, parmezaanse kaas, pastinaak, pesto, pijnboompitten, rozemarijn, rucola, trostomaten, wijn, wortels, zout en zwarte rijst

Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vega vleesklassieker: sperziebonen curry

Ingrediënten:
aardappel, aardappels, boontjes, curry, fruit, garam masala, gember, gemberwortel, gezeefde tomaten, groente, ui, kaas, knoflook, koriander, kurkuma, olie, paneer, peper, peterselie, peulvruchten, plantaardige olie, rijst, sperziebonen, knoflook, tomaten, tomatenblokjes, uien, water en zout

Haal meer recepten op...