Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Minifrittata's met spinazie en kaas
- Ingrediënten:
- bloem, ei, gruyère, knoflook, parmezaanse kaas, roomboter, semi-gedroogde tomaten op olie, slagroom en spinazie
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | 00-bloem, aardappel, basilicum, boter, ei, eiwit, gekookte ham, kaas, knoflook, margarine, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, ricotta, room, slagroom, snijbiet, tomatensaus, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Recept uit Fresh en light:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: