Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Vychyssoise - Koude aardappel-preisoep
- Ingrediënten:
- aardappelen, bieslook, blanke fond, kippenbouillon, preiwit, slagroom, witte peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, appel, appelsap, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, groentebouillon, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, ui, witte peper, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Soepen:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Mixen mengen malen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Dikke van Dam:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten: