Recept uit Koken met kruiden:
Gevulde kipfilet met bieslook
- Ingrediënten:
- bieslook, bloem, boter, droog broodkruim, ei, eierdooier, kipfilet, knoflook en olie
- Soort:
- gevogelte
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, citroen, citroensap, ei, kervel, knoflook, kruiden, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Recept uit Koken met kruiden:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Gerookte lekkernijen:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Brunch / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Koch!: